Na het intake gesprek wordt de massage naar persoonlijke behoefte aangepast. In de massage combineer  ik  westerse- en oosterse massage technieken. Heeft u voorkeur voor een specifieke massage techniek? Dat kan natuurlijk ook.

Ontspannings Massage

Een massage die gericht is op totale ontspanning van lichaam en geest. Alle onderstaande massage technieken komen hier aan bod inclusief deep-tissue technieken.

Hot-Stone massage

Een lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basalt stenen. De warmte afkomstig van de stenen dringt diep in het spierweefsel door voor een diep ontspannende werking.

 

Thaise yoga massage

Thaise Yoga Massage ontspant, vitaliseert en helpt je fysiek, mentaal en energetisch in balans te komen. Deze dynamische massage bestaat uit een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van Yoga, massage, meditatie en acupressuur. Na afloop voel je je vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen.

Noot: De gemasseerde ligt op een mat op de grond en wordt over de kleding heen gemasseerd

 

 

Chakra Balancing Massage

Deze massage focust zich rond de chakracentra en is opgebouwd uit diverse massage technieken als deep tissue voor de rugspieren, reflexologie voor de voeten en energie werk. De spierspanning in uw lichaam vermindert, de geest wordt gekalmeerd en het chakrasysteem wordt in balans gebracht.

 

Hoofdmassage

Dit is een behandeling van 30 minuten waarin decollete, nek, hoofd en gezicht aan bod komen. De ultieme ontspanning voor de geest.